Website ontwikkeling

Je website is een visitekaartje voor je bedrijf. Dat is een cliché, maar o zo waar! Ik heb dat zelf mogen ervaren. Omdat ik veel voor klanten aan het werk ben, is mijn eigen website een tijdje ‘stil’ blijven staan. Totdat ik opdrachten misliep, omdat potentiële klanten mijn website niet vonden stroken met mijn (meestal goed ontvangen) advies en offerte.

Vergelijk het met een schilder, die geen tijd heeft om z’n eigen woning goed in de verf te zetten. Dat wil niet zeggen dat het een slechte schilder is!

Solino ontwikkelt websites op basis van open source Content Management Systemen (CMS-en). Vaak Drupal of WordPress, afhankelijk van de wensen en omvang van de website. Solino ontwikkelt ook maatwerk websites en oplossingen. Voor het ontwerp werken we meestal samen met betrouwbare partners.

Iedere website is anders, uniek. Naast de ontwikkeling hebben we ook oog voor de doelstelling van de website. Wil je alleen een website zodat klanten je telefoonnummer kunnen vinden? Of wil je daadwerkelijk nieuwe klanten binnenhalen via de website. Daarover kunnen we je uitgebreid adviseren.

Voor een succesvolle website, ben je bij Solino aan het goede adres!

Ook een succesvolle website?

Bel of mail me gerust voor meer informatie. Doen!

Bel of mail me

Enkele succesvol ontwikkelde websites door Solino

Hieronder staan slechts enkele voorbeelden van recent ontwikkelde websites. Ons portfolio is veel groter. Nieuwsgierig? Vraag gerust welke websites Solino nog meer ontwikkeld heeft.