Tamaris / Shoetime Internetmarketing

Tamaris / Shoetime Internetmarketing

Tamaris in Google

Op de zoekterm Tamaris is Shoetime prominent aanwezig op de eerste pagina van Google:

  • Op nummer één in de organische resultaten (met sitelinks)
  • Via Google Adwords bovenaan met diverse sitelinks
  • De lokale winkels via Google MyBusiness in de regio

Tamaris / Shoetime Internetmarketing

Shoetime is een grote schoenenketen met ca. 45 filialen, waaronder enkele grote Tamaris winkels in Venlo, Roermond en Maastricht.

Voor Tamaris / Shoetime verzorgt Solino de hele online internetmarketing. Bij de ontwikkeling van de websites hebben we uitgebreid geadviseerd over de organische vindbaarheid (SEO). Verder implementeren en beheren we de succesvolle Adwords campagnes van Tamaris / Shoetime. Naast zoekadvertenties draaien er ook branding-, remarketing- en shoppingcampagnes. Ook via het affiliate kanaal halen we sales binnen.

Joyce Rutten van Tamaris / Shoetime: Met Solino hebben we een betrouwbare partner voor al onze internetmarketing activiteiten. We zien een duidelijke en constante groei in onze online omzet over de afgelopen jaren. Mede dankzij de inspanningen van Solino.

Meer informatie over e-mailmarketing

Bel of mail me
Lijfstijling.nl workshop & e-marketing

Lijfstijling.nl workshop & e-marketing

 

SEO Workshop & e-mailmarketing voor Lijfstijling.nl

Bij Lijfstijling.nl hebben we een interactieve SEO workshop op locatie gegeven. In één dagdeel hebben we inzicht gegeven in de belangrijkste (rand)voorwaarden voor een goede positie in Google. Hier hebben we vooral ook het ‘waarom’ toegelicht. Dat zet namelijk aan tot denken, waardoor je de adviezen en tips ook kunt plaatsen en toepassen.

Na deze SEO workshop is Lijfstijling.nl zelf aan de slag gegaan om de website beter vindbaar te maken.

Ook hebben we e-mailmarketing ingericht voor het succesvol versturen en monitoren van professionele online nieuwsbrieven. Via eenvoudige software kunnen ze zelfstandig nieuwsbrieven versturen.

Annemiek van der Voort: De interactieve workshop heeft mij veel nuttige informatie en tips opgeleverd. Daarmee ben ik zelf aan de slag gegaan waardoor mijn website nu beter vindbaar is. Met de online nieuwsbrieven die Solino heeft opgezet, kan ik sneller, eenvoudiger én professioneler mijn klanten voorzien van informatie, acties en aanbiedingen.

 

Meer informatie over e-mailmarketing

Bel of mail me