Webshop & internetmarketing Trend schoenmode

Webshop & internetmarketing Trend schoenmode

Webshop + internetmarketing Trend Schoenmode

Trend schoenmode is een modieuze schoenenwinkel in het centrum van Panningen. Via de webshop wordt de trendy collectie ook aangeboden aan klanten ver buiten de eigen regio. Bestaande klanten die regelmatig in de winkel komen, kunnen via de webshop de actuele collectie en voorraad bekijken. Ook kunnen ze via de website een reservering/bestelling plaatsen en de schoenen komen ophalen in de winkel.

Voor Trendschoenmode heeft Solino een webshop gebouwd op basis van Magento. Via een eigen ontwikkelde koppeling met het ACA kassasysteem, worden producten, prijzen en voorraden automatisch actueel gehouden op de webshop.

Verder verzorgt Solino de complete internetmarketing; SEO, Adwords, nieuwsbrieven, verkoop via beslist.nl etc.

Meer informatie over webshops?

Bel of mail me
Tamaris / Shoetime Internetmarketing

Tamaris / Shoetime Internetmarketing

Tamaris in Google

Op de zoekterm Tamaris is Shoetime prominent aanwezig op de eerste pagina van Google:

  • Op nummer één in de organische resultaten (met sitelinks)
  • Via Google Adwords bovenaan met diverse sitelinks
  • De lokale winkels via Google MyBusiness in de regio

Tamaris / Shoetime Internetmarketing

Shoetime is een grote schoenenketen met ca. 45 filialen, waaronder enkele grote Tamaris winkels in Venlo, Roermond en Maastricht.

Voor Tamaris / Shoetime verzorgt Solino de hele online internetmarketing. Bij de ontwikkeling van de websites hebben we uitgebreid geadviseerd over de organische vindbaarheid (SEO). Verder implementeren en beheren we de succesvolle Adwords campagnes van Tamaris / Shoetime. Naast zoekadvertenties draaien er ook branding-, remarketing- en shoppingcampagnes. Ook via het affiliate kanaal halen we sales binnen.

Joyce Rutten van Tamaris / Shoetime: Met Solino hebben we een betrouwbare partner voor al onze internetmarketing activiteiten. We zien een duidelijke en constante groei in onze online omzet over de afgelopen jaren. Mede dankzij de inspanningen van Solino.

Meer informatie over e-mailmarketing

Bel of mail me
Staco Nieuwsbrieven

Staco Nieuwsbrieven

E-mailmarketing voor Staco

Voor Staco heeft Solino een succesvolle e-mailmarketing campagne opgezet. Via professionele e-mailsoftware, worden (potentiële) klanten op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen. De geadresseerden ontvangen een professioneel opgemaakte nieuwsbrief.

Via de software wordt geanalyseerd hoeveel ontvangers de nieuwsbrief openen en wie er actie onderneemt (doorklikt naar de website). Door dit te analyseren kan de volgende nieuwsbrief weer verder geoptimaliseerd worden.

Staco kan deze nieuwsbrieven zelf aanmaken, beheren, vullen en versturen.

Ellen Schins van Staco: Als je met Microsoft Word overweg kunt, kun je ook professionele nieuwsbrieven versturen. De eerste campagne leidde al gelijk tot orders!

Meer informatie over e-mailmarketing

Bel of mail me
Google Adwords Bohaco

Google Adwords Bohaco

Een Google Adwords advertentie van Bohaco

Een voorbeeld van een Google Adwords Advertentie voor Bohaco. De advertentie maakt o.a.  gebruik van sitelinks, highlights, locatie extensies en verkopersbeoordelingen. Hierdoor krijgt de advertentie veel attentiewaarde en is de kans op relevante klikken hoog.

Google Adwords beheer voor Bohaco

Bohaco verkoopt, produceert en levert kwalitatieve kunststof en aluminium ramen. In deze branche is zeer veel concurrentie. Bohaco onderscheid zich op kwaliteit en service. Veel concurrenten willen bovenaan staan in Google op belangrijke zoekwoorden als ‘kunststof kozijnen‘. Om Google Adwords rendabel te maken én te houden worden de Google Adwords campagnes voortdurend geoptimaliseerd en bijgesteld.

Joske Janssen van Bohaco: Voorheen beheerden we de Google Adwords campagnes zelf. Maar we hadden het gevoel dat er meer uit te halen moest zijn. Nu haalt Solino het maximale resultaat uit ons budget. Nieuwe mogelijkheden binnen Google Adwords worden door Solino pro-actief aangedragen, besproken en geïmplementeerd. Wij hebben totaal geen omkijken meer naar de Google Adwords campagnes.

Meer informatie over Google Adwords?

Bel of mail me
Winia Google Adwords & SEO

Winia Google Adwords & SEO

 

Google Adwords campagne Winia

Winia is dé specialist als het gaat om creatieve en vernieuwende kastideeën. Winia biedt een passende oplossing voor schuine wanden en plafonds, hoeken, nissen en inloopkasten.

Voor Winia hebben we een uitgekiende Google Adwords campagne opgezet. In een afgebakend gebied rondom de showroom adverteren we in de zoekmachine van Google op relevante zoektermen. Daarnaast adverteren we met beeldadvertenties op websites die via Google Adsense advertentieruimte aanbieden. Dat doen we uitsluitend aan potentiële geïnteresseerden die we kunnen targetten via profielinformatie uit Google. Dit levert naast relevante bezoekers, ook merk- en naamsbekendheid op.

Jean Winia: Het is moeilijk om exact te meten wat Google Adwords ons oplevert. Veel klanten in de showroom geven echter aan dat ze ons via internet hebben gevonden. Toen we de campagne een paar maanden hebben onderbroken, was dit duidelijke merkbaar in de showroom. Voor ons is Google Adwords dus een belangrijk online advertentie kanaal.

 

Meer informatie over Google Adwords?

Bel of mail me