Webshop & internetmarketing Trend schoenmode

Webshop & internetmarketing Trend schoenmode

Webshop + internetmarketing Trend Schoenmode

Trend schoenmode is een modieuze schoenenwinkel in het centrum van Panningen. Via de webshop wordt de trendy collectie ook aangeboden aan klanten ver buiten de eigen regio. Bestaande klanten die regelmatig in de winkel komen, kunnen via de webshop de actuele collectie en voorraad bekijken. Ook kunnen ze via de website een reservering/bestelling plaatsen en de schoenen komen ophalen in de winkel.

Voor Trendschoenmode heeft Solino een webshop gebouwd op basis van Magento. Via een eigen ontwikkelde koppeling met het ACA kassasysteem, worden producten, prijzen en voorraden automatisch actueel gehouden op de webshop.

Verder verzorgt Solino de complete internetmarketing; SEO, Adwords, nieuwsbrieven, verkoop via beslist.nl etc.

Meer informatie over webshops?

Bel of mail me
Tamaris / Shoetime Internetmarketing

Tamaris / Shoetime Internetmarketing

Tamaris in Google

Op de zoekterm Tamaris is Shoetime prominent aanwezig op de eerste pagina van Google:

  • Op nummer één in de organische resultaten (met sitelinks)
  • Via Google Adwords bovenaan met diverse sitelinks
  • De lokale winkels via Google MyBusiness in de regio

Tamaris / Shoetime Internetmarketing

Shoetime is een grote schoenenketen met ca. 45 filialen, waaronder enkele grote Tamaris winkels in Venlo, Roermond en Maastricht.

Voor Tamaris / Shoetime verzorgt Solino de hele online internetmarketing. Bij de ontwikkeling van de websites hebben we uitgebreid geadviseerd over de organische vindbaarheid (SEO). Verder implementeren en beheren we de succesvolle Adwords campagnes van Tamaris / Shoetime. Naast zoekadvertenties draaien er ook branding-, remarketing- en shoppingcampagnes. Ook via het affiliate kanaal halen we sales binnen.

Joyce Rutten van Tamaris / Shoetime: Met Solino hebben we een betrouwbare partner voor al onze internetmarketing activiteiten. We zien een duidelijke en constante groei in onze online omzet over de afgelopen jaren. Mede dankzij de inspanningen van Solino.

Meer informatie over e-mailmarketing

Bel of mail me
Google Adwords Bohaco

Google Adwords Bohaco

Een Google Adwords advertentie van Bohaco

Een voorbeeld van een Google Adwords Advertentie voor Bohaco. De advertentie maakt o.a.  gebruik van sitelinks, highlights, locatie extensies en verkopersbeoordelingen. Hierdoor krijgt de advertentie veel attentiewaarde en is de kans op relevante klikken hoog.

Google Adwords beheer voor Bohaco

Bohaco verkoopt, produceert en levert kwalitatieve kunststof en aluminium ramen. In deze branche is zeer veel concurrentie. Bohaco onderscheid zich op kwaliteit en service. Veel concurrenten willen bovenaan staan in Google op belangrijke zoekwoorden als ‘kunststof kozijnen‘. Om Google Adwords rendabel te maken én te houden worden de Google Adwords campagnes voortdurend geoptimaliseerd en bijgesteld.

Joske Janssen van Bohaco: Voorheen beheerden we de Google Adwords campagnes zelf. Maar we hadden het gevoel dat er meer uit te halen moest zijn. Nu haalt Solino het maximale resultaat uit ons budget. Nieuwe mogelijkheden binnen Google Adwords worden door Solino pro-actief aangedragen, besproken en geïmplementeerd. Wij hebben totaal geen omkijken meer naar de Google Adwords campagnes.

Meer informatie over Google Adwords?

Bel of mail me
Winia Google Adwords & SEO

Winia Google Adwords & SEO

 

Google Adwords campagne Winia

Winia is dé specialist als het gaat om creatieve en vernieuwende kastideeën. Winia biedt een passende oplossing voor schuine wanden en plafonds, hoeken, nissen en inloopkasten.

Voor Winia hebben we een uitgekiende Google Adwords campagne opgezet. In een afgebakend gebied rondom de showroom adverteren we in de zoekmachine van Google op relevante zoektermen. Daarnaast adverteren we met beeldadvertenties op websites die via Google Adsense advertentieruimte aanbieden. Dat doen we uitsluitend aan potentiële geïnteresseerden die we kunnen targetten via profielinformatie uit Google. Dit levert naast relevante bezoekers, ook merk- en naamsbekendheid op.

Jean Winia: Het is moeilijk om exact te meten wat Google Adwords ons oplevert. Veel klanten in de showroom geven echter aan dat ze ons via internet hebben gevonden. Toen we de campagne een paar maanden hebben onderbroken, was dit duidelijke merkbaar in de showroom. Voor ons is Google Adwords dus een belangrijk online advertentie kanaal.

 

Meer informatie over Google Adwords?

Bel of mail me
Cottona Google Adwords beheer

Cottona Google Adwords beheer

Cottona

Cottona maakt en levert een groot aanbod aan tafelkleden en tafellakens. In alle gewenste kleuren, stoffen en dessins. Van damast tot aan smaakvol tafellinnen en van feestelijke zilveren tafelkleden tot stijlvolle kersttafelkleden. Omdat alles in het eigen atelier wordt gemaakt, zijn tafellakens op maat mogelijk.

Voor Cottona heeft Solino het beheer van de bestaande Google Adwords campagnes overgenomen. We hebben diepgaande optimalisaties doorgevoerd voor de campagnes in Nederland, België en Duitsland. De kosten per conversie zijn daardoor gehalveerd. Bovendien halen we meer relevant verkeer binnen, waardoor de aantallen verkopen ook gestegen zijn.

Marc Beumers van Cottona: Sinds Solino de Adwords campagnes beheert, zijn de kosten per conversie gehalveerd. De kennis en expertise van Solino zorgen voor een hogere winstgevendheid en meer omzet. Kortom: een tevreden klant!

 

Succesvol adverteren via Google Adwords?

Bel of mail me