Een Google Adwords advertentie van Bohaco

Een voorbeeld van een Google Adwords Advertentie voor Bohaco. De advertentie maakt o.a.  gebruik van sitelinks, highlights, locatie extensies en verkopersbeoordelingen. Hierdoor krijgt de advertentie veel attentiewaarde en is de kans op relevante klikken hoog.

Google Adwords beheer voor Bohaco

Bohaco verkoopt, produceert en levert kwalitatieve kunststof en aluminium ramen. In deze branche is zeer veel concurrentie. Bohaco onderscheid zich op kwaliteit en service. Veel concurrenten willen bovenaan staan in Google op belangrijke zoekwoorden als ‘kunststof kozijnen‘. Om Google Adwords rendabel te maken én te houden worden de Google Adwords campagnes voortdurend geoptimaliseerd en bijgesteld.

Joske Janssen van Bohaco: Voorheen beheerden we de Google Adwords campagnes zelf. Maar we hadden het gevoel dat er meer uit te halen moest zijn. Nu haalt Solino het maximale resultaat uit ons budget. Nieuwe mogelijkheden binnen Google Adwords worden door Solino pro-actief aangedragen, besproken en geïmplementeerd. Wij hebben totaal geen omkijken meer naar de Google Adwords campagnes.

Meer informatie over Google Adwords?

Bel of mail me