Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachines proberen de meest relevante resultaten bovenaan te zetten. Iemand die bijvoorbeeld zoekt op “Tuinmeubelen Limburg”, verwacht geen website van een Slager uit Groningen. Grote kans dat je deze zoekmachine niet meer zou gebruiken als steeds een irrelevante website bovenaan zou staan.

Als we het hebben over zoekmachine optimalisatie, dan bedoelen we daarmee de website en -pagina’s zo in te richten dat de belangrijke zoektermen centraal staan. En dat zoekmachines dit ook gaan waarderen met een hogere ranking in de zoekresultaten.

Google bepaalt via ruim 200 verschillende indicatoren welke website bovenaan komt te staan bij een specifieke zoekterm. Dit algoritme is gelukkig niet openbaar. Dan zou namelijk dit namelijk te manipuleren zijn, waardoor de verkeerde resultaten bovenaan komen te staan.

Door jarenlange ervaring in dit vakgebied, heeft Solino een heel goed beeld van wat wel werkt en wat niet. Hierdoor kunnen we je optimaal adviseren en ondersteunen om betere resultaten te halen in zoekmachines als Google.

Ook een succesvolle website?

Neem vrijblijvend contact op. Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Bel of mail me